Energytix.cloud simuleert voor u uw net zero energietransitie

De energietransitie stelt ons allemaal voor uitdagingen.
Uitdagingen brengen meestal opportuniteiten met zich mee.

  U kunt er mee voor zorgen dat de burgers van uw stad of gemeente mee kunnen genieten van de voordelen die de energietransitie met zich meebrengt.

  Lees even verder en ontdek hoe de inwoners van uw stad of gemeente zijn burgers kan ondersteunen in de energietransitie. In dit schrijven haal ik de mogelijkheid aan om de burgers te voorzien van een eerlijke prijs voor het duurzaam laden van hun wagen. Mijn inziens zeer relevant.

  In een vorig schrijven hebben we aangehaald dat Fluvius stopt met E-lyse. Dit heeft voor de werking van de meeste steden en gemeenten een directe impact. We stelden in ons eerste schrijven Energytix.cloud voor. De inhoud van dit schrijven kunt u in het kort hier nog eens terugvinden.

  In een vervolgschrijven gaven we aan hoe uw stad of gemeente het net-zero-traject kon simuleren. Meer info hier.

  Met dit schrijven laten we jullie graag kennismaken met de module CPO (Charge-Point-Operator). Deze module is beschikbaar binnen Energytix.cloud.

  Dankzij de integratie van deze module kan u als stad of gemeente de burgers laten genieten van een billijke prijs voor het opladen van elektrische wagens.

  Is er een sporthal, bibliotheek, ander gebouw met hernieuwbare energie aanwezig binnen het patrimonium, dan kunt u deze energie aanwenden om via laadinfrastructuur te verkopen aan uw burgers.

  Op die manier kunnen de burgers genieten van een faire prijs en krijgt uw stad of gemeente ook nog eens een mooie vergoeding voor het overschot aan hernieuwbare energie.

  De laadinfrastructuur kan dynamisch gestuurd worden op basis van de beschikbare hernieuwbare energie van uw stad of gemeente, het dynamisch energietarief, enz.

  De burgers kunnen kiezen om hun prepaid betaalkaart te activeren of te betalen via betaalterminal.

  In de stad Mechelen werd Energytix.cloud reeds geactiveerd in parking Keerdok. Meer informatie over dit project kunt u via deze link vinden.

  We laten u ook graag kennismaken met onze betaalzuil voor laadparkings. Zo kan de burger betalen via Bancontact, Google Wallet en Apple Pay zoals hij het gewoon is bij een gewoon tankstation.

  Prijslijst Energytix - Steden en gemeenten

  Mocht u niet 100% overtuigd zijn dat de implementatie van Energytix.cloud voor u de juiste stap is als tool voor de ondersteuning uw energietransitie, ga dan zeker in op ons aanbod voor een gratis demo. Indien u wenst, kunt u via deze link een afspraak inboeken voor de gratis demo.

  Bij verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  We rekenen erop u zeer binnenkort te kunnen ontmoeten binnen onze community van toekomstgerichte en tevreden vrienden.

  Indien het u opnieuw is gelukt om deze mail tot hier te lezen, wens ik u nogmaals vriendelijk te bedanken voor uw tijd en uw interesse én hoop ik snel kennis te maken met u en uw organisatie.