Logo Energytix

Favicon Aanbieding VME / syndici

Vereniging van mede-eigenaars / syndici

Het energiebeheer van verschillende aansluitpunten binnen één en hetzelfde gebouw ging nog nooit zo gemakkelijk als nu. Maak gebruik van Energytix en ontdek de voordelen van een energiegemeenschap.

Bekijk onze aanbieding voor vereniging van mede-eigenaars / syndici

Demo

We leren u graag kennen en tonen u ondertussen wat het platform allemaal kan en wat de toekomstplannen zijn.

(1) (Dagelijkse update van kwartierdata) U verleent éénmalig de volmacht om de data op te vragen bij Fluvius, vanaf het ontvangen van de volmacht verloopt alle update van de data automatisch.

(2) Rapportering CO2 impact en evolutie (in opbouw).

(3) Simulatie impact nieuwe PV-installatie, wind-turbine, WKK, Batterijopslag op basis van de kwartierdata. Simulatie impact implementatie laadinfrastrctuur, implementatie van stuurbare verbruikers, … . Deze simulatie kan gedaan worden voor het individueel aansluitpunt en/of de energiegemeenschap. Met de ondersteuning van Lovitas

(4) EGG komt 4 keer per jaar samen. 3 keer per jaar is dit online, 1 keer per jaar op locatie. Binnen de EGG krijgen de leden de mogelijkheid om suggesties voor optimalisatie van het platform aan te brengen. In overleg met de andere leden wordt dan beslist welke features worden ontwikkeld en beschikbaar worden binnen Energytix.cloud

(5) Vragen met betrekking tot het gebruik van Energytix.cloud kunnen telefonisch behandeld worden

(6) Wat zijn de meest optimale hernieuwbare producenten die kunnen ingezet worden. We bekijken de meest relevante energie-profielen samen met u om zo een optimalisering uit te werken. Met de ondersteuning van Lovitas.

(7) Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Iedere aangesloten op de EGG krijgt 5 uur per jaar ondersteuning. Deze kan gebruikt worden voor:

Ondersteuning bij simulatie & advies
Ondersteuning via telefoon
Ondersteuning opsporing sluimerverbruik
Ontwikkeling van nieuwe features binnen Energytix.cloud

(8) Word uw eigen laadpaalbeheerder en handel de laadsessies en betalingen zelf af. Powered by Energytix.solutions bv